Få Boken Från Statisk HTML till Dynamisk WordPress Tema

Bli Medlem ( det är GRATIS! ) och Få boken ”Från Statisk HTML till Dynamisk WordPress Tema” som går igenom hur man omvandlar statisk HTML sida till ett WordPress tema . Boken går igenom processen att dela upp ett HTML dokument och flytta över delarna till PHP-filer och modifiera koden så att den passar för WordPress, delarna används sedan för att bygga upp ett tema med dynamiskt innehåll. Ett WordPress tema använder sig av ett antal mallfiler för att visa innehåll som inlägg, sidor, kategorier mm. nedanför är en liten diagram över hur den väljer dom.

Diagram över WordPress Mall-hierarki Cheat Sheet
Diagram över WordPress Mall-hierarki Cheat Sheet

 

Själva temat som vi skapar i tutorialn finns här » WordPress Tema – basic-html5-starter-theme

Få Boken Från Statisk HTML till Dynamisk WordPress Tema

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen