Välj inte Payson!!!

Jag gjorde en transaktion med Payson vilket visade sig bli ett riktigt djävla fiasko!

Till att börja med låste dom kontot på morgonen efter att jag valde att flytta över pengarna till mitt bankkonto. Sedan försökte jag få tag på dom varje dag men dom hörde inte av sig. Först ville dom ha ett personbevis för bankärenden, vilket jag skickade in. Sedan skulle dom ha ett köpekvitto där jag signerat och kollat köparens ID-kort och sedan fått dennes underskrift. Detta hade jag inte gjort. Så då väljer dom att se det som ett bedrägeri och makulerar transaktionen.

Dom ber mig kontakta polisen så att jag möjligen ska kunna få tillbaka varan.

Nä, fy fan vad arg jag blir när dom hjälper till att fullfölja ett bedrägeri.

Välj inte Payson!!!

Välj inte Payson!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gå till toppen